Copyright © 2014 All Rights Reserved.

MAKROBIOS - ALTMED O podjetju Domov Piškotki Naročilo Novice

Ni si težko predstavljati, kako izgleda, ko je človek popolnoma psihično in fizično izčrpan in ima močan občutek ujetosti in nemoči.

Gre za stanje čustvene, mentalne in fizične izčrpanosti, ki se lahko pojavi v vseh življenskih obdobjih, tako pri dijakih, študentih in ljudeh različnih poklicev.

SINDROM IZGORELOSTI

Ena izmed najbolj pogostih bolezni sodobnega časa.

Ne zgodi se čez noč, ampak je posledica daljših obremenitev. Pojavi se kot posledica napornega, stresnega dela, težavnih medosebnih odnosov, bolezni v družini, prevelikih zahtev, pomnjkanja časa, različnih oblik strahu, nezadovoljene čustvene potrebe, .…


Posledice zaznamo kot napetost, utrujenost, pomanjkanje energije za delo, motnje v delovanju srca, nihanje pritiska, jutranji znaki utrujenosti, glavoboli, prebavne motnje (napenjanje, težave želodca, zaprtja, driska, ... )


V obliki psihičnih simptomov pa prizadeti občuti strah, preobčutljivost, razdražljivost, ima slab spomin, nervozo, ima motnje v koncentraciji in učenju, težave z vidom in kožo, stanje praznine, socialno je izoliran, apatijo, …Rešitev iz stanja pregorelosti je popolna sprememba načina življenja, življenskega stila in prehranjevalnih navad. Počitek, gibanje na svežem zraku in vnos dovolj tekočin in mineralnih snovi v telo, da le to nadomesti porabljene rezerve v telesu.


Z lasersko akupunkturo Vam pomagamo olajšati simptome BURN- OUT sindroma in vrniti izgubljeno energijo, dvigniti samopodobo in zaživeti polno in ustvarjalno življenje.