Copyright © 2014 All Rights Reserved.

MAKROBIOS - ALTMED O podjetju Domov Piškotki Naročilo Novice

ZAHVALE

Z veseljem vam sporočam, da je vaša terapija proti kajenju čudež! Danes je 1 leto in 6 dni, odkar sem z vašo pomočjo opustil kajenje.  Ne morem se vam dovolj zahvaliti! Moježivljenje se je spremenilo na bolje in opustitev kajenja imam za enega svojih največjih dosežkov, tako, da ogromen del te zasluge nosite prav vi. Še enkrat lepa hvala za to!!!!


Igor P., Ljubljana


Spoštovani, na današnji  predbožični dan je dve leti kar sem bil pri vas na terapiji za odvajanje od kajenja. Bil sem brezupen primer- kadil sem 50 let in po infarktu sem bil primoran prenehati- HVALA, ker ste me sprejeli na predpraznični dan in hvala, da ste mi spremenili življenje, izboljšali kvaliteto življenja.


Stane Z. KranjMoj mož je hodil k vam zaradi težav z alkoholom. Rada bi vam povedala, da jeohranil službo in da je v naši družini spet tako kot bi moralo biti.


Marija z družinoProsili ste me, da vam sporočim, kako bo z menoj.

Dve leti sem že brez alkohola. Hvala!


Marjan iz  Radovljice
Pozdravljeni!

Že peto let je svet lepši- brez alkohola!


Anita

DONACIJA


Zahvala družini HRIBAR iz Ljubljane za donirana sredstva ZAVODU MAKROBIOS- ALTMED.


Draga g. Ksenija,

še enkrat vam moram povedati, da sem se z vašo nadvse učinkovito pomočjo in toplo, dušo božajočo, široko besedo v zadnjem trenutku izvil iz mojega nikotinskega pekla...

Tako sem odločen narediti konec temu mojemu razdiralnemu početju, da celo podzavestno po cel dan niti ne pomislim na cigareto.

Močno dvomim, da na svetu obstaja še kaka, tako učinkovita metoda, kot je ta vaša, in tako empatična terapevtka, kot ste vi, g. Ksenija…

Vse dobro vam želim,


Vaš Gregor