Copyright © 2014 All Rights Reserved.

MAKROBIOS - ALTMED O podjetju Domov Piškotki Naročilo Novice


Ena od metod, ki pripomore in pospeši ozdravljenje je nesporno HIDŽAMA.

HIDŽAMA je proces izsesavanja nečiste krvi iz organizma s pomočjo čašic, ki se postavljajo na določena mesta na telesu obolele osebe. Čašica se prilepi na telo s pomočjo vakuma- zrak s pomočjo posebne pištolice izsesamo iz čaše, katera ostane nekaj minut prisesana na telo odvisno od vrste terapije.

Na mestu, kjer prisesamo  čašo se koncentrira  vsa  nečista kri. Po nekem času posodico odmaknemo in z lanceto rahlo iroiniramo povrhnjico, nato na isto mesto zopet z vakumom prisesamo čašo, ki sedaj nečisto kri potegne izpod kože oz. organizma.

Dokazano je, da se je HIDŽAMA uporabljala že v času starih Egipčanov, za čas faraonskih vladarjev. Iz Egipta se je HIDŽAMA razširila tudi na druge kontinente. Omenja se v  stari Grčiji, našla je svoje mesto v  kitajski medicini, poznali so jo Asirci, Arabci

HIDŽAMO uporabljamo pri zdravljenju bolečin in vnetij sklepov, pri  revmatizmu, izgorelosti, pri išijasu, boleznih mehurja in ledvic, hemiplegiji kot posledice poškodbe, pri povišanem tlaku, pri visokem holesterolu, jetrnih boleznih ( vnetja), srčnih obolenjih, uravnavanju mesečnega ciklusa, kožnih boleznih, aknah, alergijah, migrenah, čiščenju limfnih kanalov, pospešimo presnovo, depresije, nespečnost, debelost, srbež, hemoroidi, tegobe menopavze,.....


  

- Hemofilija

- Prvo in zadnje tromesečje nosečnosti

- Prehlad

- Povišana temperatura

- Nalezljive bolezni

- Huda kaheksija

- Pacemaker

- Poln želodec

- Otroci, mlajši od 15

Posebna priprava na terapijo ni potrebna, prosimo samo, da pridete s praznim želodcem in stuširani, pijte čim več tekočine (voda, sadni sokovi)

Po terapiji tri ure ne jejte slane hrane, izogibajte se fizičnemu naporu, ne kopajte se, da ne bi prišlo do infekta.

Trajanje terapije je odvisno od težav zaradi katerih prihajate.  Če je potrebna ponovna terapija jo naredimo čez 20 dni.

HIDŽAMA – TERAPIJA Z VENTUZAMI


ODSTRANJEVANJE NEČISTE KRVI IZ ORGANIZMA

KONTRAINDIKACIJE: