Copyright © 2014 All Rights Reserved.

MAKROBIOS - ALTMED O podjetju Domov Piškotki Naročilo Novice

Kilogrami in centimetri ne bodo več nerešljiva težava!

Tako imenovani hladni ali mehki laserski žarek, ki ne povzroča nobenih bolečin in sledi, usmerjamo na 11 različnih energetskih točk na ušesih - postopek je podoben klasični akupunkturi, samo da poteka brez uporabe igel. Medtem ko udobno sedite na stolu, vam  z laserskim žarkom stimuliramo različne energetske točke na ušesih.


Laserska terapija za zmanjševanje prevelike telesne teže je prilagojena vsakemu posamezniku in vključuje nasvete o prehrani, samokontroli, motivaciji itd.


Ne pozabite, da vseh odvečnih kilogramov niste dobili preko noči, in jasno je, da jih preko noči tudi ne boste izgubili. Terapija zmanjševanja telesne teže zahteva zdrav razum in kar nekaj discipline ter potrpežljivosti, še posebej zaradi dejstva, da prehitra izguba kilogramov lahko pripelje do težav z zdravjem. Priporočamo, da vsak teden izgubite največ en kilogram oziroma štiri kilograme na mesec.


Med lasersko terapijo zmanjševanja telesne teže ni potrebno uživati posebne hrane, ni potrebno jemati zdravil, terapija ne poteka v skupinah, ampak individualno.


Laserska terapija za zmanševanje prekomerne telesne teže