Copyright © 2014 All Rights Reserved.

MAKROBIOS - ALTMED O podjetju Domov Piškotki Naročilo Novice

BIOPROFIL

DOBRO POČUTJE V NOVI LUČI

Vsak organizem se na specifične hranilne snovi in druge vplive iz okolja odziva na individualen način. Kako veste, ali vanj vnašate dovolj vitaminov, mineralov, antioksidantov, aminokislin in esencialnih maščobnih kislin? Se v vašem telesu kopičijo strupene snovi ali učinki škodljivih sevanj? S pomočjo bioprofila boste lahko sprejemali resnično informirane odločitve o prehrani, prehranskih dopolnilih in življenjskem slogu za optimalno počutje.

KLJUČNE INFORMACIJE O POČUTJU

SO ZAPISANE V VAŠIH LASEH

V celicah vaših las so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece – bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize telesnih tekočin. Bioprofiler Cell Wellbeing je prva tovrstna naprava, ki razbere informacije o biopolju iz celic vaših las. Obdelava bioresonančnih podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega poročila oziroma bioprofila.

POSAMEZNIKOV BIOPROFIL

Posameznikov bioprofil obsega ključne kazalnike okolja, ki so odgovorni za optimalno delovanje celic. Vsak bioprofil vsebuje uporabniku prijazen, vizualen prikaz številnih kazalnikov dobrega počutja s pomočjo barvnih krožnih diagramov. Rezultati temeljijo na vrednostih celične resonance posameznika n omogočajo nov vpogled v neravnotežja v organizmu.

Primer ključnih kazalnikov dobrega počutja. Vsaka kategorija ima svoj diagram, ki podrobneje prikazuje posamezne dejavnike.

Vsaka kategorija v profilu je lahko označena kot prednostna, priporočljiva ali normalna, kar nam pomaga pri odločitvi o tem, katero področje je najpomembnejše. Dodatne oznake za primanjkljaje, obremenitve, motnje in občutljivosti usmerjajo uporabnika k optimalnemu prilagajanju življenjskega sloga.

BIOPROFILER in TEHNOLOŠKI CENTER

Bioprofiler Cell Wellbeing je revolucionaren tehnološki dosežek, z zmogljivostmi najsodobnejšega bioresonančnega laboratorija. Gre za inovativno tehnologijo 21. stoletja, ki omogoča individualiziran vpogled v stanje potencialno problematičnih področij in povezav v organizmu kot celoti. Sveženj poskeniranih podatkov se s pomočjo računalniškega programa zakodira in po varni povezavi pošlje v tehnološko središče v Hamburgu na analizo. Center uporablja napredno infrastrukturo za bioresonančne sisteme, ki vključuje naprave razreda IIa s certifikatom CE.

OPOZORILO

Opozarjamo vas, da rezultati tega poročila niso namenjeni nadomeščanju klasičnih laboratorijskih testov ali primerjanju z njimi, saj niso izraženi v absolutnih številkah ali skalah. Prednost bioprofila je jasen pregled nad glavnimi področji in najmočnejšimi resonancami, na katere se odzivajo vaše celice in s tem celoten organizem. Namen bioprofila je opozoriti na področja, ki bi jih v običajnih analizah lahko spregledali, in pomagati pri odločitvah o tem, kateri koraki do boljšega počutja so za posameznika najpomembnejši.V zvezi z morebitnimi zdravstvenimi težavami in slabim počutjem se vedno posvetujte z zdravnikom.


Vas_osebni_profil